O privire pe jos la mediul în această săptămână Nike Air Max 97 Shanghai Kaleidoscop

nu că ai nevoie de un alt motiv pentru ofițerul de poliție din această săptămână Nike despre colecția de aer, însă am luat decizia chiar mult mai ușoară cu aceste imagini speciale. Singura parte grea este alegerea care dintre cele șase pe care o vei plăti!

Aici ne aruncăm o privire la Air Max 97 “Shanghai Kaleidoscop”, probabil una dintre cele mai anticipate chiar comparativ cu “Neon Seoul” sau că Air Max 1 “Tokyo labirint”.

Pentru mai multe actualizări, precum și materiale video care înconjoară acest pachet, păstrați-l blocat la @Soralsupplier!

Double Straded Air2 97 Kaleidoscop “Shanghai” este departe de a fi obișnuiți. Acest stil bizar, dar superb este lucrarea utilă a lui Nike Air Max entuziast Money Ru – un designer de bijuterii din Shanghai.

A fost mult mai mult de douăsprezece luni înapoi că Nike a condus la concurența aeriană, o posibilitate de artiști calificați, precum și pentru anikele de rutină pentru a-și prezenta cea mai bună dezvoltare a aerului. Versiunea numerarului a Air Max 97 trage motivația de la orizontul noros al orașului House.

Acest stil vede o schimbare de culoare peste partea superioară de la albastru deschis cu alb. Acest AM97 nu este ca nici un fel de alt design, precum și care afirmă ceva cu ajutorul farmecului durabil al aerului Max 97 în ultimele două decenii.

O cutie premium Suede Toe este lovită într-o nuanță ușoară a Aqua, în timp ce straturile de material sintetic îndepărtează în jurul peretelui lateral. Dacă acest lucru nu era suficient de special, această pereche nu este una, totuși trei călcâi care se suprapun.

Nike Air Max 97 Kaleidoscopul Shanghai se alătură celorlalte cinci stiluri ca parte a colecției de aer. Este cele mai mari versiuni ale acestei săptămâni, lovind Nike UK de la 8AM, sâmbătă 13 aprilie.

Ca un pachet de ediție limitată, nu fi șocat dacă acestea sunt rapid de vânzare! Descoperiți mult mai mult despre acest lucru special ca George, precum și Chris Unbox “Shanghai Kaleidoscop” de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *