REMBENDING REMBEND: Nu ratați Yeezy 500 „White Bone”!

Yeezy 500 ‘os alb’ este aici! Foarte prima dată s -a scurs în 2017, Sneakerheads peste tot pot în sfârșit ofițerul de poliție cel mai curat adidași de șobolan deșert până în prezent. În timp ce a fost nevoie de un timp incredibil de lung pentru ca acestea să scadă în cele din urmă, cu siguranță a meritat să aștepți. Situat să lanseze sâmbătă, 24 august, la 7 dimineața, la Adidas UK, nu vrei să ratezi cu adevărat cel mai nou Kanye West, precum și cel mai mare pantof!

Pictat într-o frumoasă paletă alb-alb, „albul osos” este ca un amestec între „fard”, precum și „sarea”, cu un pic de „superrmon galben” presărat în amestec. Cu o construcție Ultra Premium, funcționează pe o bază respirabilă, cu panouri de piele de căprioară suplă să -și facă metoda până la cutia de la picioare, precum și un sistem de dantelă, precum și pielea luxoasă care conturează la fel, de asemenea, de -a lungul limbii, precum și de gărzi de noroi.

O filă de tracțiune într -un singur tracțiune împodobește partea superioară a limbii, precum și pentru un suport suplimentar, înregistrarea înconjoară întregul superior, introducând un aspect stratificat care adaugă adâncime atât de fapt, cât și din punct de vedere estetic. Desigur, „albul osos” nu funcționează o creștere a talpii intermediare. În schimb, optează pentru un sistem de adiprene ciudat, care este la fel de confortabil, dacă nu mai mult. Acest lucru este infuzat cu tehnologie anti-marcare, astfel încât să nu vă înnebuniți podeaua, precum și este frumos sculptată cu un model de grilă distinct, care este sigur că va întoarce capetele oriunde, precum și ori de câte ori.

Pentru prima dată, Yeezy 500 „Bone White” va fi oferit în dimensiunea completă a gospodăriei, ceea ce implică atât tineri, cât și sugarii vor putea să -și bată și o pereche. Aranjat să scadă sâmbătă, 24 august, la ora 7:00, la Adidas UK, asigurați -vă că vă păstrați ochii decojiți la @TheSolesupplier și @TheSoleStocks pentru mult mai multe informații despre lansare, precum și detalii potențiale de reîncărcare! De ce nu le -ai adăuga la colecția ta?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *