Cel mai bun aspect al tău încă la Sacai X Nike Blazer Low

zvonurile unui Sacai X Nike Blazer Low au făcut runde de ceva timp, dar acum, obținem cel mai bun aspect la următoarea colaborare Swoosh a lui Chitose Abe . Mai întâi a tachinat în cel mai nou lookbook al etichetei japoneze, Sneaker Insider @SNeakerJamz a ajuns cu fotografiile apropiate și sunt tot ceea ce am visat și multe altele.

Aruncând în două culori tăiate curate, inclusiv „Classic Green” și „Magma Orange”, ambele perechi au o asemănare izbitoare cu colabul Blazer Mid care a debutat anul trecut. Lucrând la o bază netedă din piele tubulată, accentele de căprioară netede Gracează sistemul de dantelă, în timp ce swooshes -ul de pânză lovesc panourile laterale și mediale.

Imagine prin Sneakerjamz

Imagine prin Sneakerjamz
Desigur, nu puteți vorbi despre această colecție Sacai X Nike fără a menționa aspectul deconstruit semnătura care a fost făcut pentru a întoarce capul. De la limbi până la zonele mijlocii și ecusoanele cu călcâie, totul a fost dublat pentru un aspect care este literalmente de două ori mai frumos. Rotunjirea totul este o talpă co-marca Nike, finalizând designul.

Nu se știe nimic altceva despre Sacai X Nike Blazer scăzut în acest moment în timp, dar, în conformitate cu sursele noastre, ar trebui să ne așteptăm să scadă cândva în primăvara anului viitor. Spuneți -ne ce culoare ați polițist și, în timp ce sunteți aici, s -ar putea să vă apropiați cu vaporul Sacai X Nike „Dark Iris” și „Sesame”!

Imagine prin Sneakerjamz

Imagine prin Sneakerjamz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *