Patta X Nike Air Max 1 „Negru” a fost verificat

respectând cu eliberarea „Monarhului”, precum și „Noise Aqua”, precum și „Rush Maroon” la sfârșitul acestei luni, anticipat fierbinte Patta X Nike Air Max 1 „Negru” a fost în sfârșit confirmată! Gândiți -vă de numeroși adidași pentru a fi unicorn, nimeni nu a crezut că acestea au existat cu adevărat până când Chris Gibbs a lăsat -o în mod neintenționat pe Instagram!

În postarea IG acum ștersă, Gibbs a scris: „Cu adevărat onorat să înțeleagă întreaga echipă Patta pentru numeroase luni … acești bărbați sunt ca frații de la alte mămici din toată iazul”. El a continuat: “Mulțumesc că mi -a permis să introduc calea culorii negre! Acestea sunt foc!”

Spre deosebire de cele trei ediții anterioare ale acestui pantof, aceste locații Air Max 1 este un accent mai mare pe partea neagră a colourway -ului, mai degrabă decât să -l completeze în mod subtil pe baza gri potrivită. De asemenea, prezintă o varietate de materiale mult mai premium, inclusiv suprapuneri din piele cu cereale complete, precum și gărzi de noroi ondulate din piele de căprioară. Un Nike Swoosh alb crocant împușcă pe pereții laterali, precum și acest lucru a trecut împreună cu unul mai mic pe degetul lateral.

În cele din urmă, nu există niciun cuvânt atunci când în sfârșit se va lansa Patta X Nike Air Max 1 “negru”, cu toate acestea, cu exact cum merg lucrurile în acest moment, nu am fi uimiți dacă ar fi aterizat cândva în decembrie sau ianuarie. Să înțelegem ceea ce credeți despre acest colourway furios, precum și în știrile asociate, Nike a întârziat Travis Scott X Air Max 1 introduceți după tragedia de sărbătoare Astroworld.

Imagine prin UnionLosangeles
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *