Timp de cadou: Câștigă Supremul X Nike SB Dunk Low “Varsity Red”!

La începutul acestei săptămâni, v -am întrebat pe bărbați pe Twitter ce ați vrut să oferim în continuare. Ei bine, după mii de voturi, supremul X Nike SB Dunk Low „Varsity Red” tocmai a învins Travis Scott X Nike Air Max 270 React „Cactus Trails” cu un centimetru, iar acum vă oferim șansa de a câștiga o pereche GRATUIT!

Un pantof care a scăzut chiar înainte ca nebunia scăzută să fie accelerată, „Varsity Red” lansat în toamna anului 2019 alături de alte două culori. Cu o construcție completă din piele, jumătatea din spate a pantofului este vopsită într -o nuanță albă curată, în timp ce jumătatea din față a primit o strălucire roșie mată, care completează impecabil Nike Swoosh cu bijuterii.

Desigur, nu puteți vorbi despre această colaborare fără să menționați motivul STAR brodat în jurul spatelui. Având o asemănare izbitoare cu colourway -ul „Heineken” din 2003, este suprapus de renumitul logo al brandului Streetwear din New York, finalizând designul.

A intra:

Urmați @TheSolesupplier și @TheSoleStocks
Cum ar fi și retweet postarea de mai jos sau oricare dintre postările de competiție
Comentează -ți dimensiunea

Este într -adevăr atât de simplu! Concursul Suprem X Nike SB Dunk Low „Varsity Red” se închide într -o săptămână, așa că asigurați -vă că urmați toate instrucțiunile sau intrarea dvs. nu va conta. mult noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *