Adidas Originals ZX 500 RM primește un makeover monocromatic

după ce a făcut o revenire la începutul verii, Adidas Originals ZX 500 RM a obținut acum un makeover monocromatic. Suprafața în „Core Black”, precum și în culori „albe”, adidașii sunt confecționate dintr -o combinație de potrivire respirabilă, precum și nubuck premium, precum și este nevoie de ofițer de poliție pentru sezonul de toamnă.

Primul este pictat într-o nuanță cu totul negru, cu o linie de alb pe limbă. Acesta din urmă, pe de altă parte, primește un makeover „triplu alb”, ceea ce îl face un plus ultra curat la colecția dvs. de adidași. Ambele creps se află deasupra pe toată lungimea îmbunătățește zonele mijlocii pentru un confort suplimentar, precum și un pas mai neted, precum și tărie de cauciuc își fac metoda în picioare pentru a face față agitației, precum și agitația vieții de zi cu zi.

Set să scadă cândva în această toamnă, să înțelegem ce credeți despre aceste adidas originale ZX 500 RM Colourways în secțiunea de comentarii de mai jos! În știri asociate, iată o privire pe jos la Dragon Sfera Z X Adidas Originals ZX 500 RM ‘Son Goku’!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați curentul aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *