Air Jordan 4 primește un vibrant Flyknit Makeover

Nike își continuă sărbătorile de 30 de ani de la Air Jordan 4, oferind iconicului adidaș de baschet un makeover Flyknit complet! Marcând a treia reînnoire a siluetei, ediția specială AJ4 urmează să ajungă în patru colorate distincte și iată ce știm până acum!

Bazându -se pe silueta iconică care a fost proiectată de Tinker Hatfield în 1989, Air Jordan 4 Flyknit prezintă o construcție contemporană Flyknit așezată deasupra unei cochilii interioare. Înlăturarea oricăror cusături sau suprapuneri, modelul de fire proiectate oferă pantofului forma distinctivă, care se va lansa în palete de culoare roșie, portocalie, albastru și galben. Pentru a rotunji totul, un logo Jumpman ating limba și călcâiele într -un material de cauciuc complementar și o unitate de aer vizibilă finalizează designul.

Acum, dacă intenționați să copiați pe oricare dintre Colourway -urile Air Jordan 4 Flyknit, trebuie să ascultați pentru următoarea parte. Potrivit informațiilor, fiecare dintre cele patru oferte monocromatice se vor lansa la nivel regional, la fel ca Yeezy Boost 350 V2 „Special Release”, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche și asigurați -vă că aruncați o privire la gama completă Nike Sneaker!

Imagini prin Sneaker News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *