O privire la picioare la Air Jordan 1 High OG “Bio Hack”

După ce am aruncat o privire săptămâna trecută, acum aruncăm o privire la picior la Hack Hack Air Jordan 1 High OG ” “! Dacă credeți că le -ați văzut undeva înainte de a nu greși, deoarece acestea sunt extrem de clar influențate de neînvinsă X Nike Dunk High din 2005. Ca ceea ce vedeți? Apoi, asigurați -vă că ați verificat pentru a descoperi mai multe!

Confecționate dintr-o construcție cu toate sueze, panourile netede cu unt se reunesc pentru un aspect ultra luxos, care este sigur că va întoarce capetele. Cu „Baroque Brown” care strânge gleznele, veți descoperi, de asemenea, o zonă de negru, precum și albastru la panourile laterale, precum și degetul de la picioare pentru o estetică pământească care va funcționa bine cu orice tip de formă pe care o aruncați la ea.

Imagine prin intermediul RepGod888

Imagine prin intermediul RepGod888

Imagine prin intermediul RepGod888
„Laser Orange” lovește limba, în timp ce roz neon, precum și accente de albastru deschis, de asemenea, apar de -a lungul unei capodopere multicolore. Mai jos, este prezentă o talpă intermediară Nike Air Nike Air, precum și să rotunjească totul de pe o pereche de filme de swooshes metalice strălucitoare de-a lungul panourilor laterale, rotunjind designul fără vârstă.

Nu se înțelege mult altceva despre Nike Air Jordan 1 High OG „Bio Hack” în acest moment în timp, cu toate acestea zvonul pe care îl vor introduce pe 5 septembrie! Să înțelegem ce credeți despre acest colourway, precum și în știrile asociate, Air Jordan 1 Vintage High OG “Hyper Royal” tocmai a fost dezvăluit!

Imagine prin intermediul RepGod888

Imagine prin intermediul RepGod888

Imagine prin intermediul RepGod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *