Injectați un pop de culoare în colecția dvs. cu aceste 10 adidași dinamici

, cu toamna acum în plină desfășurare, nu a existat niciodată un moment mult mai bun pentru a injecta un pop de culoare în rotația dvs. de adidași. Da, îl puteți juca fără riscuri cu o pereche de adidași „Triple Black”, cu toate acestea, de ce naiba ai vrea? Tocmai din moment ce zilele se întunecă, precum și mai îngrozitor, nu implică că jocul tău de adidași trebuie să fie și el! Păstrând acest lucru, am ales câteva dintre cei mai dinamici pantofi pe care îi puteți face cel mai bine ofițerul de poliție acum!

Nikeâ Air Vapormax Flyknit 2.0 ‘Light Cream/Racer Blue’

Confecționată dintr-un Flyknit întins, o nuanță de albastru puternic preia suprafața de-a lungul părții inferioare a Nike Air Vapormax Flyknit 2.0 „crem ușor/racler albastru”, funcționând metoda sa la fel de mult ca și în fața zonei de top-off-white. De asemenea, este prezentă un swoosh colorat de cremă, precum și în jos sub un sistem de amortizare a aerului de aer cu lungime completă, este prezentă, rotunjind perechea ușoară.

Adidas Originalsâ NMD R1 „Green Marble”

Spre deosebire de orice tip de NMD înaintea acestuia, Adidas Originals NMD R1 ‘Marble Green’ prezintă un superior Primeknit, care se mândrește cu o temă de marmură ecologică îngrijită. Accentele negre își fac metoda pe sistemul de dantelă, precum și în jurul călcâiului, în timp ce dopurile EVA albe oferă adidașului de marmură cu un contrast atât de necesar. O capodoperă absolută.

Nike Air mult mai mult „Georgetown”

Inspirat de Georgetown Hoyas, care au fost probabil unul dintre cele mai bune programe de baschet la colegiu din anii ’80, precum și anii ’90, Nike Air mult mai mult mai mult „Georgetown” este pictat în „Cool Grey”, precum și în nuanțele „Midnight Navy” . O talpă tonală, precum și talpa de cauciuc se așează sub picioare, precum și un sistem de aer oferă un confort suplimentar, precum și un pas mai neted.

Adidas Ultra Creștere Arată -ți dungile „Cloud White”

Lansat ca parte a pachetului „Show Your Stripes”, Adidas Ultra Creștere arată „White Cloud White”, cu un super -Knit curat, precum și o ceașcă complementară de călcâie bej. Brandingul tonal cu trei dungi oferă acest lucru UB o estetică atrăgătoare, precum și mai jos, o creștere a talpii de creștere completă este prezentă pentru un confort imbatabil.

Nike Zoom Fly Sp ‘Dark Citron’

Cu o piesă superioară cu o piesă Flymesh, Nike Zoom Fly SP „Citron Dark” este orice, oricât de simplu. Folosind o mulțime de tehnologii noi, cum ar fi o placă de nylon infuzată de carbon, încorporată în interiorul talpii mijlocii, pe lângă amortizarea lunarlonului, care combină spumă moale, precum și fermă pentru un echilibru de absorbție de șoc, stabilitate, precum și răspuns, dvs. Cercetați această pereche în colecția dvs. cel mai bine acum.

Adidas Originalsâ nmd R1 „Bred”

Deși Adidas Originals NMD R1 „Bred” nu este cu siguranță la fel de colorat ca și celelalte modele din această listă, acel pop dinamic de roșu este cu adevărat ceva. Pictat într -o culoare tradițională, acest nomad prezintă o potrivire respirabilă, pictată superior, pictată în negru, în timp ce accentele roșii își fac metoda pe dopurile EVA pentru o estetică frumos contrastată.

Nike Air Max 95 OG „Roșu solar”

Nike Air Max 95 OG „Roșu solar” este de fapt foc. Îmbrăcat într -un „alb”, „roșu solar”, „granit”, precum și schema de culori „praf”, acest AM95 prezintă un alb curat, curat, cu nuanțe de gri. Evidențierea pantofului sunt accente roșii puternice pe buclele de dantelă, limbi, talpă, logo -ul SWOOSH, precum și talpa, precum și pentru a rotunji totul, un sistem de aer dinamic prezintă pe talpa interioară pentru un confort suplimentar.

Adidas Originals Eqt Support Mid Adv „Glow”

Sărbătorind 25 de ani din renumitul linie EQT, Adidas Originals Eqt Support Mid Adv „Glow” se mândrește cu un superior cu dungi galbene strălucitoare, cu o secțiune de călcâie neagră, precum și roșu. Semnătura lui Adidas, trei dungi Insignia apare prin panglici de contrast, care se leagă de ochelarii din dantelă, precum și se află pe un panou din piele gri deschis în zona de la mijlocul piciorului, pe lângă dungi negre imprimate la talpa interioară ulterioară.

Nike Air Max 1 „Doar Do It”

O parte din „Just Do It” a lui Nike. Pachet, care sărbătorește treizeci de ani din renumitul etichetă, Nike Air Max 1 ‘Just Do It’ este conceput dintr -o combinație de materiale, inclusiv piele premium, precum și plasă respirabilă. Accentele portocalii puternice fac ca existența lor să fie înțelese în toată partea superioară, precum și pe bula de aer, în timp ce Nike „face doar o face”. Sloganul este împletit pe tot parcursul unei estetice atractive.

Adidas Originals Continental 80 „Pink Clear”

Având o asemănare izbitoare cu Yeezy Powerphase, Adidas Originals Continental 80 „Clear Pink” prezintă un stil ușor, care constă dintr -un superior din piele roz pastel, precum și o cuplă de cauciuc. Înfrumusețările sunt menținute la minimum aici, cu un roșu subțire, precum și o bandă de panglică bleumarin care se desfășoară pe panoul lateral, oarecum perforată conturând lângă garda de noroi, precum și degetul de la picioare, precum și brandul adidas lângă șireturi, în fila limbii, precum și contor de călcâi.

Ei bine, acolo îl ai! Zece adidași dinamici pe care îi ceri în colecția dvs. cel mai bine acum! DoSunteți de acord cu asta sau credeți că ar trebui să existe câteva mențiuni mult mai merite? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos, precum și să fim siguri că îl menținem blocat la singurul furnizor pentru cei mai recenți, precum și cel mai mare din adidași!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *