Spuneți bonjour la BAPE X ASICS GEL-1090 “France Camo”

După ce au unit forțele pentru prima dată mai devreme în acest an, un Ape de baie și Asics s-au întors încă o dată și fac echipă pentru a lansa un Colourway nou al GEL-1090. Intitulată „France Camo”, perechea optează pentru un aspect distinctiv tri-culori, care combinat cu modelele de camuflaj semnate ale lui Bape fac un aspect atrăgător, care, fără îndoială, va fi popular cu adidași de pe glob.

Confecționată din diverse țesături, inclusiv pânză de piele de căprioară și de lungă durată, GEL-1090 este un alergător retro versatil care a trecut pe teritoriul stilului de viață, cu BAPE împingând silueta pentru a-i permite să apeleze la afecțiuni de îmbrăcăminte stradală.

Imagine prin intermediul BAPE

Imagine prin intermediul BAPE
Logo -ul ASICS SEMNATURY Arrows se desfășoară pe părțile laterale și mediale, în timp ce modelele clasice de camuflaj ilustrează celebrul logo al capului APE pentru o preluare maximalistă a brandingului. O mulțime de căptușeală și suport sunt amplasate în jurul gleznelor, în timp ce 1090 este brodat pe limbi. Filele cu călcâie oferă un logo Asics pe adidașul stâng și logo -ul capului Ape pe pantoful ideal, indicând din nou spre natura colaborativă a lansării.

Dacă vă place aspectul BAPE X ASICS GEL-1090 „France Camo”, atunci păstrați-vă ochii decojiți pentru o lansare europeană, deoarece perechea a fost deja lansată în Japonia și va lansa probabil la nivel mondial în curând. Asigurați -vă că îl mențineți blocat în ideal aici la singurul furnizor și, în timp ce sunteți aici, consultați colaborarea BAPE X UNO care este și în curând!

Imagine prin intermediul BAPE

Imagine prin intermediul BAPE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *