Adidas Yeezy Boost 350 V3 va veni mai devreme decât se aștepta

Acesta nu este un exercițiu. În septembrie 2016, am văzut lansarea primului Yeezy Boost 350 V2 Colourway cu acum iconicul Adidas Yeezy Boost 350 V2 „Beluga”, precum și acum, Yeezy Boost 350 V3 este doar la orizont, la fel de mult Ei bine, deoarece suntem dincolo de hyped.

Aceasta este o veste enormă pentru fanii adidașului Kanye West, deoarece au trecut mult peste doi ani de când silueta a primit o actualizare. Nu se știe nimic despre Yeezy anticipat fierbinte, cu toate acestea, dacă schițele lui Ye sunt corecte, pantoful ar trebui să păstreze forma familiară de 350, minus fila călcâiului.

Se pregătește să fie lansat în primul trimestru al anului 2019, așa că, cândva, în ianuarie, februarie sau martie, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri despre Adidas Yeezy Boost 350 V3 pe măsură ce se dezvoltă! Spuneți -ne ce părere aveți despre această veste în secțiunea de comentarii de mai jos! În știri conexe, Adidas Yeezy Boost 350 V2 „Zebra” a primit o dată confirmată de reîncărcare!

Dacă vă gândiți să copiați cu o nouă căldură Adidas, asigurați -vă că consultați cel mai recent aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *