Prima privire la pantoful de baschet Nike Adapt BB

The Future a sosit. Au trecut practic trei ani pentru că Nike a renunțat pentru prima dată pe Nike Hyperadapt 1.0, iar în acest timp, Sneakerheads din întreaga lume au așteptat cu răbdare succesorul siluetei care se gândește înainte și este în sfârșit aici.

Numit Nike Adapty BB, este nevoie de forma unui pantof de baschet. La strecurarea piciorului, pantoful va ajunge automat la viață, va aprinde și se va adapta la forma piciorului, astfel încât să obțineți întotdeauna potrivirea ideală.

Sistemul inovator de auto-jantelare a fost, de asemenea, complet reelaborat. Un motor mic din interiorul talpului mijlociu trage șireturile pentru a strânge partea superioară a plasării flyknit și a axial. Pe măsură ce tehnologia Nike Fitadapt a evoluat, motorul a devenit mai mic și mai ușor, permițând mult mai multe aplicații pentru mult mai multe sporturi.

Spre deosebire de Hyperadapt 1.0, adaptarea BB se poate conecta la smartphone-ul dvs., astfel încât să puteți regla potrivirea, să comutați între presetări, să personalizați luminile, să verificați nivelul bateriei și multe altele! Acest lucru poate fi incredibil de util pentru cei care sunt mereu în mișcare și nu au timp să regleze manual totul prin pantof.

În plus, spre deosebire de predecesorul său, acest adidaș de baschet se încarcă fără fir prin setarea lor pe o rogojină. Dacă bateria se termină în timp ce le porți, nu o transpira. Pantofii tăi vor fi încă înnebuniți, astfel încât să nu vă blocați niciodată.

Set să se lanseze foarte curând, pantoful de baschet Nike Adapt BB va fi, de asemenea, considerabil mai puțin costisitor în comparație cu Hyperadapt 1.0! Ești exagerat pentru această versiune? Sau este prea puțin prea târziu? Spuneți -ne dacă veți face față și asigurați -vă că descărcați aplicația oficială a furnizorului unic pentru cel mai bine gratuit acum! În știri conexe, iată tot ce trebuie să știți despre Jordan 4 „Black Laser”!

Dacă vă gândiți să copiați ceva nou Nike Heat, asigurați -vă că consultați cel mai recent aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *